U hebt behoefte aan loopbaanadvies?!

U staat op het punt te tekenen voor een nieuwe baan?
Past deze baan of bedrijfscultuur wel bij u en wat is een reëel salaris voor deze functie? Hebt u vragen over secundaire arbeidsvoorwaarden, de aangeboden arbeidsovereenkomst of (concurrentie) beding. Staffcoach helpt u de juiste beslissing te nemen……

U zit met uw carrière op een dood spoor?
U hebt het gevoel van “ik vertrek” en weet niet wat u wilt gaan doen met uw carrière. Wat zijn uw talenten en hoe kunt u deze optimaal benutten? Welke functie is voor u uitdagend en passend? Staffcoach helpt u de juiste richting te zoeken, eventueel ondersteund met een persoonlijkheidstest.

U bent op zoek naar een baan, maar weet niet hoe dit aan te pakken?
Staffcoach help u met het kiezen van de juiste kanalen, een CV opstellen en het sollicitatiegesprek. U kunt gratis uw CV en omschrijving van de baan die u zoekt emailen naar cv@staffcoach.nl. Uw gegevens worden discreet behandeld en uitsluitend met uw toestemming doorgestuurd.

Staffcoach biedt duidelijkheid, in advies, en in wat het u kost

Het eerste gesprek
Het eerste gesprek kost u, ongeacht de duur of aard van het advies, €60,00 (al onze prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten en reistijd)

Het vervolgtraject
Als er na het eerste gesprek een vervolgtraject gewenst is, spreken we vooraf een maximaal bedrag met u af. Kost de kwestie meer tijd dan is dit voor rekening van Staffcoach. Kost de kwestie minder tijd dan brengen wij u minder in rekening.

De kosten verhalen op uw werkgever
De kosten van bemiddeling bij een (dreigend) arbeidsconflict verhalen wij vaak op uw werkgever. In veel gevallen is de werkgever bereid dit te betalen. Uw werkgever kan immers de BTW terug vorderen en voor hem zijn de kosten bruto, terwijl u de kosten moet betalen van uw netto loon.

Het plaatsen van uw CV in de CV database
U kunt uw CV kosteloos en zonder enige verplichting plaatsen in de CV database van Staffcoach, cv@staffcoach.nl. Uw CV wordt discreet behandeld en alleen met uw toestemming bij werkgevers aangeboden. Vinden wij voor u de juiste baan dan betaalt u eenmalig €250,00 plaatsingskosten.